Send oss ditt vannbilde!

Glitrevannverket og Byavisa Drammen inviterer leserne med på fotokonkurranse.

Glitre Per Fjordvang

2,1 milliarder mennesker i verden mangler tilgang til rent vann. I Drammen får vi trygt og godt vann fra Glitre og Røysjø. Foto: Per Fjordvang Ta bilder av vann, send inn det beste og bli med i trekningen av fine premier!

Hva betyr vann for deg? Ta bilder av vann i en eller annen form og send oss det beste bildet. Vi kårer 10 vinnere som får bildet sitt på trykk i avisa og deretter inviteres leserne til å stemme frem vinnerbildet på Glitrevannverkets Facebookside. De 10 finalistene blir premiert med to inngangsbilletter hver til Drammensbadet og vinneren får i tillegg et fotogavekort på 1000 kroner.

Bare fantasien setter grenser
– Vi håper å få inn mange fine vannbilder fra innbyggernes opplevelser med vann i hverdagen sin. Nå starter snart smeltingen og vi får igjen glede av å omgi oss med vann nesten overalt. Her er det bare fantasien og kreativiteten som setter grenser, sier kommunikasjonssjef i Glitrevannverket Ragnhild Leirset.

Alle kan delta
Startskuddet for konkurransen går på Verdens vanndag 22. mars og fristen for å sende inn bilder er 22. mai.
– Både profesjonelle, hobbyfotografer og vanlige mobilfotografer kan delta. Vann er viktig for alle mennesker og noe vi alle trenger hver dag. Vi gleder oss til å se hva folk sender inn, sier redaktør i Byavisa Drammen Geir Arneberg.

Bildene sendes i høy oppløsning til vann@glitre.no
Alle innsendte bidrag kan bli publisert på Glitrevannverkets Facebook og Instagram, samt i Byavisa.

Les mer og følg med på konkurransen på facebook.com/glitrevannverket.