Ny trainee

Glitrevannverket er med i Norsk Vanns satsing på traineeVann. Vår første trainee, Kari Hjelten, har gått videre til Drammen kommune i 6 måneder og har nå nettopp startet på sine 6 siste månedene som trainee hos Viva IKS. Nå er vi så heldige at vi har fått tak i Dlnia Dara Ibrahim som skal være hos oss i 6 måneder får hun også går videre til Drammen og så Viva IKS.

24 år gamle Dlnia er nyutdannet sivilingeniør i Vann- og miljøteknikk fra NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet). Hun har Kurdisk opprinnelse, men er nå bosatt i Drammen.

Oppgaven hennes hos Glitrevannverket er hovedsakelig å jobbe med modellering av vannledningsnettet og samtidig gjennomføre en del kapasitetsberegninger. Arbeidet vil være i tett samarbeid med Godt Vann Drammensregionens administrasjon.

Dlnia er veldig fornøyd med å ha fått muligheten til å være Trainee hos oss. Hun forventer å lære mye forskjellig på kort tid og få et godt innblikk i hvordan det er å jobbe i et vannverk og også i et samarbeidsprogram som GVD.

Hun håper hun kan bidra positivt hos oss, og få med seg mest mulig av kunnskap og erfaring får hun går videre til neste bedrift. Glitrevannverket er svært fornøyd med å få inn en ung, nyutdannet og engasjert medarbeider de neste 6 månedene og ønsker henne hjertelig velkommen.

I traineeVann opplegget starter det 5 andre traineer samtidig med Dlnia, her kan du lese mer om dem og opplegget rundt.