Hjelp Glitrenissen – vinn premier

glitrenissen_webbanner2

Glitrenissen har vært litt glemsk og trenger ditt bidrag. Hjelp han å huske hvor han har vært og hva han har gjort eller sett.

Glitrevannverket legger ut et bilde på Facebook og Instagram hver dag i desember frem til julaften. Hvert bilde har et spørsmål knyttet til seg. Kan du svaret, er det bare å skrive det i en kommentar.

– Vi ønsker å skape positiv oppmerksomhet rundt vannverket, og vårt felles ansvar om å verne om de flotte hovedvannkildene våre. Det blir noen nåtter og noen enkle oppgaver og kanskje noen morsomme overraskelser, sier Ragnhild Leirset i Glitrevannverket.

Hver fredag trekkes to vinnere av gavekort til Drammensbadet blant alle som har svart riktig på ett av spørsmålene i løpet av uken. Jo flere dager du svarer på Glitrenissens spørsmål jo større er vinnersjansene dine. Fredager legger vi også ut fasiten for ukens spørsmål.

Julaften trekker Glitrenissen en ekstra fin premie blant alle som har svart riktig en av kalenderdagene.

Siden første trekning er 2. desember, blir det bare blant de som har svart torsdag 1. desember. Det vil si da er det ekstra stor vinnersjanse – så bli med!

Premier

Gavekort på 200,- fra Drammensbadet. Dekker inngang for ett barn og en voksen, en velværetime eller en treningstime. Det kan også brukes i badebutikken eller som prisreduksjon for alle kort og medlemskap. Se mer: http://drammensbadet.no/

Julaften: et deilig badesett og gavekort på 400,-.

Facebook har ikke noe ansvar for innholdet og driften av konkurransen.

Vinnere og fasit

Fredager legges fasit ut i kommentar under hvert bilde for foregående uke.

Vinnere gavekort 200,- på Drammensbadet:

Uke 1æ

Oddbjårn Niålsen

Tove Schutzen Gjerdsjå

Uke 2æ

Turi Andersen

Sindre Eike Worren

Uke 3

May Halvorsen Låe

Lene Anette Lad

Uke 4

Fråydis Bjårnebo

Jon Egil Ek (på Instagram)

Siste trekning:

Hovedpremie: Sigrun Grånvold Hennum

Gavekort 200,-: Elisabeth Sandnes

glitre_ukens-vinnere