Miljøvennlige lokaler

Når Glitrevannverket skulle starte et nytt leieforhold i helt nye lokaler fikk vi være med på utformingen av bygget helt fra byggestart. Det har vært lagt vekt på miljøvennlige løsninger og elementer som underbygger tilliten til vår rolle som en samfunnsinstitusjon, som leverer vårt viktigste næringsmiddel.

Gulvteppene på kontorene er av 100 % resirkulert nylon, deriblant fra gamle fiskegarn. I gangarealene er det valgt linoleum som er det mest miljøvennlige produkt innenfor banebelegg. For å spare strøm skjer oppvarmingen via fjernvarme, det er et betydelig innslag av energiøkonomisk LED-lys og all belysning styres via bevegelsessensorer. Det er installert videokonferansefasiliteter som bidrar til mindre bilkjøring og i tillegg er tidsbesparende både for oss og våre samarbeidspartnere.

Interiåret bærer preg av en rolig og harmonisk atmosfære hvor vannets vandring fra naturlig kilde frem til vårt drikkevann fornemmes. For å skape vår egen identitet og redusere utgiftene til utsmykking, er flere vegger dekorert med fototapet basert på vakre vannbilder tatt av en av våre medarbeider Fleming Larsen

Modernisering av profilen

Når vi nå flyttet ønsket vi å se på hele vår profil utad. Godt sagt kommunikasjon fikk utfordringen med å modernisere det grafiske profilprogrammet til bedriften og designe ny nettside. – Vi fålte behov for å modernisere logoen noe, og videreutvikle profilen i takt med behovet for å synliggjøre oss. Profilen og fargene er brukt i utformingen og innredningen i de nye lokalene, og vi er svært fornøyd med resultatet.

– Trivelige omgivelser gjør noe med oss alle og ikke minst med arbeidsmiljøet. Jeg tror vi alle er stolte av de nye lokalene, og medarbeiderne har allerede vist å sette pris på å få jobbe i slike omgivelser, poengterer Eek.

Mer om prosjekter

Les mer

Mer om vann

Les mer

Mer om Glitrevannverket

Les mer